Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Специализиран ремонт на перални в София от понеделник до неделя

11 Юни 2016г.
Специализиран ремонт на перални в София от понеделник до неделя
Специализиран ремонт на перални в София от понеделник до неделя. 

Когато се повреди пералнята в дома Ви и не изпълнява правилно зададените команди, потърсете сервизен техник с отлични практически умения и богат опит в сферата на ремонтите. 

Квалифицирани ремонтни услуги, свързани с коректна диагностика и качествен професионален ремонт на перални и други електроуреди (печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), аспиратори, диспозери, съдомиялни, сушилни, абсорбери) по домовете в София без почивен ден, предлагани и извършвани от инж. Станев. 

Ремонтирам перални с различни повреди, изискващи ремонт или смяна на счупена ключалка, смяна на изгоряла блокировка, запушен филтър, дренажна помпа, смяна на маншон (гумено уплътнение), ремък, почистване или смяна на четки, проблемни температурни датчици, нагорели или стопени клеми, изгорели нагреватели, възможност за ремонт на платки - възстановяване на писти, центрофуга, течове, бутони и други, като прилагам адекватни решения, съобразени с индивидуалните неизправности на всяка неработеща добре или въобще пералня.

Снимка от успешно извършен от мен ремонт на задвижващ електромотор на пералня вижте тук

Направете своя разумен избор. 

Когато името работи за теб!


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg