Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на пералня с неработеща центрофуга

12 Март 2016г.

 

Услугата ремонт на перални по домовете в София се предлага през цялата седмица. Когато е необходима технически компетентна намеса, за да се отстрани повреда по пералня, която не работи добре, може да запазите в удобно време посещение за диагностициране на проблема и ремонт на пералнята (в случаите, когато такъв е финансово рентабилен или се намират резервни части, необходими за поправката).

При един от ремонтите собствениците с тревога споделиха, че пералнята не центрофугирала и съответно водата не можела да бъде изхвърлена, а изпраните дрехи - извадени.

 

Какво може да причини подобен проблем при пералните?

За да елимирате неизправността, търсете причините сред евентуален запушен маркуч за изходящата вода, запушен филтър, повредена помпа, повредена електроника или неработещ програматор на пералня.


Проверка на износена помпа на пералня, която не изхвърля водата - кратко видео от инж. Станев

https://www.youtube.com/watch?v=0GDSIAtrlus


За съжаление подобни повреди при пералните се наблюдават доста често.

 

Как да се ремонтира пералня с такава повреда?

По-сръчните сред Вас могат  да проверят филтъра на пералнята и ако се окаже, че не е запушен или не разбирате от технически поправки, тогава най-добре е да се свържете с техник, който може професионално да се справи с тази повреда, както направиха въпросното семейство.


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Овча Купел, Славия, Крива река, Иван Вазов, Дианабад, Лозенец, център на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора и в зависимост от дневното сервизно натоварване.

 

Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите без да бъде пропуснат някой в София.

 

Когато името работи за теб!

инж. Станев

Професионални ремонти  на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София. Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg