Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на пералня с износени четки на електромотора в съботна София

15 Юли 2019г.
През отминалия юлски уикенд ме потърсиха, за да извършва ремонт на пералня,. Диагностиката показа, че  уредът за пране имаше износени четки на електромотора. Адресът беше в Манастирски ливади и успях да ги вместя в съботния график, който е доста натоварен. 
Малко информация от кухнята на майстора за любознателните: Четките  на електромотора на пералнята осъществяват връзката между неподвижните и подвижни намотки на електромотора. Когато четките се изтъркат, електромоторът на пералнята спира да работи. Като резултат те трябва  да се сменят с нови, за да може пералнята отново да функционира според очакванията. За различните модели перални четките са с различни размери, което налага точната преценка на техника по време на диагностиката, преди да бъдат закупени новите. Разглобената четка се състои от пружинка, извод и графит.

Професионален ремонт на перални в София от инж. Станев. Запазете удобен ден за ремонт на пералнята в дома Ви през цялата седмица, включително събота и неделя.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg