Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на пералня с износена помпа, която не изхвърля водата

28 Юни 2016г.
Ремонт на пералня с износена помпа, която не изхвърля водата
Във връзка с пусната от мен обява за ремонт на перални, веднъж се обади се възрастен господин за ремонт на пералня с горно зареждане, която не изхвърляла водата. 

При извършването на диагностика за коректно установяване на неизправността,  разбрах, че повредата на пералнята се дължи на помпата която се бе  амортизирала в резултат на многогодишната употреба на пералнята.  Свалих дефектиралата помпа, за да закупя нова, подходяща за този модел и марка перални. Още веднъж чекнах дали износването на помпата е действителната причина това, че пералнята да изхвърля водата.

Вижте  видеото от проверката на помпата тук.  

Марката на ремонтираната  пералня беше Candy. Разглобих помпата, за да проверя амортизирането й. Установих износването на лагерните втулки. Точно тяхното износване възпрепятства  изхвърлянето на водата от пералнята. Ремонтът налагаше смяната на негодната помпа с нова, което гарантираше  успешния ремонт на пералнята и възстановяването на  нормалния работен цикъл и  изхвърлянето на водата.

Ремонт на перални  през цялата седмица от опитен сервизен техник с доказана дългогодишна практика и успешни технически решения. 

Когато името работи за теб!Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg