Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на пералня с изгорял нагревател

26 Март 2017г.
Търсят ме особено често за ремонт на перални, които не изхвърлят водата или не могат да се отворят. Разбира се, не липсват и други повреди при пералните машини, които се налага да сервизирам - пералнята не тръгва или не изпълнява коректно програмите, на други е наложителна смяна на маншон или ремък, но ми се иска да кажа няколко думи и за не толкова   разпространен ремонт, който неотдавна трябваше да приложа. 

Става дума за пералня с изгорял нагревател, който макар и рядко се случва да изгори. Това води до нарушаване на нормалния работен процес на пералнята. Добре е да се знае, че нагревател не се ремонтира, а трябвада се замени с точния модел нов.

В този случай внимателно демонтирах изгорелия нагревател на пералнята и след като намерих необходимия за целите на ремонта нов, го поставих на мястото. Монтажът има някои тънкости, а пренебрегването им може да доведе до допълнителни проблеми. Нагревателят не трябва да се затяга твърде силно или да се поставя по-свободен. Един опитен техник е способен да прецени степента на затягане при монтиране на нагревателя и така да извърши необходимия ремонт на пералнята с желаното качество. 

При повредени перални дори в събота или неделя може да подадете заявка за ремонт на инж. Станев. Ремонтът на пералните се извършва в дома на собствениците.

Когато името работи за теб. 

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg