Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на пералня с амортизирана помпа (видео)

13 Април 2016г.

Ремонтите на перални по домовете включват отстраняването на различни неизправности според дефектиралата част. Често повтарящи повреди са перални с повредени помпи, блокирали перални, счупени ключалки за люк. Това налага и многото публикации на тези теми, както и различните снимки на разбити помпи и счупени ключалки, които съм правил.

Днес ще публикувам видео на пералня с амортизирана  помпа. Пералнята е била използвана дълги години и това е довело до нестабилността на турбинката (перката) на помпата. На видеото демонстрирам  как се клатушка. За да работи пералята отново нормално и добре, смених износената помпа с нова. Помпите са различни при отдените марки и модели перални. Новозакупената помпа за перална машина и поставянето й на точното място доведе до успешна развръзка на ремонта.

Ремонт на пералня с амортизирана помпа

За да изгледате видеото, кликнете тук.

За помпите на перални може да прочетете още и видите снимки на различни помпи тук или тук.

Щом пералнята се поведи има бързо решение на проблема - инж. Станев ремонтира перални по домовете в София. И най-важното - не само през работните, но и през почивните дни. За финал ще добавя, че извършвам не просто ремонт, а квалифициран и професионален ремонт, базиран на образование, добра практика и достатъчно дълъг опит, за да  не съществуват тайни в сервизните ремонти на битова техника.

Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Използвайте посочения телефонен номер за връзка с инж. Станев.

Когато името работи за теб!Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg