Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на пералня със скъсан ремък

17 Май 2016г.
Ремонт на пералня със скъсан ремък

Ремонт на пералня със скъсан ремък - тази сервизна намеса е сравнително лесна и финансово достъпна, което дава възможност подмяната на ремъка да не се отлага във времето. При различните модели перални ремъците са различни (важи с пълна сила и при маншоните, помпите, ключалките), което налага като първо действие свалянето на ремъка, закупуването на новия, точен  модел, а след това самата му смяна.

Ремъкът при пералните предава мощността от електродвигателя към барабана на пералнята.

Първи и главен симптом за скъсан ремък на пералнята е промененият звук на електроуреда в работен режим. Собствениците на повредените перални, които съм посещавал за ремонт, най-често се споделят за пронизващо остър и свирещ звук. Нормалният характерен шум за добре работеща пералня отсъства. Двигателят вдига свръхобороти (когато е четков мотор) и има опасност да изгори или да се разруши механично, т.е. да стане по-голяма повреда, чието ремонтиране ще струва значително повече, ако не се вземат  мерки.

Извършвам специализиран ремонт на перални по домовете в София без почивен ден, като е добре да запазите предварително удобен ден за коректна диагностика и професионално извършен ремонт, защото графикът обикновено е плътно ангажиран с ремонт на различна битова техника.

Отстранявам качествено повреди и дефекти, свързани с този електроуред (блокирал люк, развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, справям се със запушени филтри, помпи и маркучи, различни течове, проблеми с центрофуга, програматор и други) и предлагам адекватни професионални решения, съобразени с индивидуалната неизправност.

Професионализъм, опит, коректност!

Трябва Ви майстор, получавате инженер.

Телефон за връзка с инж. Станев – 0898 371028

Може да харесате страничката ми във Фейсбук.Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg