Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на пералня, която не върти

5 Ноември 2017г.

Ремонт на пералня, която не върти

За ремонт на пералня, която не върти ме потърсиха в неделя сутринта, когато още топлото кафенце вдигаше пара на балкона. Собственичката на повредената пералня с притеснен глас обясни, че както работела, изведнъж спряла да работи. Разбрахме се за час, в който да я посетя, след като приключа с другите задължения в сервизния списък за деня. 

Очертава се топличка ноемврийска неделя и времето предразполага към разходки, не към работа и ремонти. Като майстор, който предлага и извършва ремонти на перални и други уреди по домовете без почивен ден, нямам голяма възможност за избор през уикендите. 

Преминават рехаво коли по булеварда пред блока, още глътка-две от кафето и става време да тръгвам. Отнякъде неделно се чува старата балада на METALLICA - The Unforgiven. Чакат ме за ремонт пералня, която не върти, пералня, която не изхвърля водата и микровълнова, която не загрява. Пожелавам си леки и успешни ремонти и хлопвам вратата зад себе си пред ококорените очета на рунтавата топчица у дома. 

Когато името работи за теб. Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg