Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на пералня, която не върти

18 Февруари 2016г.
Тези дни получих обаждане с  оплакване, че пералнята не върти. Грабнах чантата с инструменти и отскочих до близкия до Борово квартал Манастирски ливади. Направих обстойна и прецизна диагностика на пералнята и нейната неизправност. След като установих проблема, пристъпих към отстраняването му и съответния ремонт. 

Ремонтът на пералнята се оказа доста  сериозен и се наложи разглобяване на електромотора,  почистване на колектора  и  смяна на четките на електромотора. 

Хубавото беше, че пералнята тръгна след солидния ремонт и собствениците й бяха доволни, че им се размина закупуването на нов електроуред. 

Когато се налага да се извърши качествен професионален ремонт на Вашата неизправна пералня на място в дома, решението е просто: тел. 0898 371028. На този телефонен номер може да запазите удобен ден и час за ремонт на пералнята, която не работи правилно при инж. Станев, като в събота и неделя ремонти също се извършват. Добрата новина е, че няма да местите и транспортирате пералнята до сервиз, а на Вас няма да се налага да отсъствате от работа. 

Ремонт на пералня с повреден програматор - прочетете повече тук


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg