Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални със счупена ключалка, скъсан ремък, проблемна електроника и пералня, която не се отваря

28 Септември 2016г.
Извършвам професионален ремонт на перални по домовете седем дни в седмицата за улеснение и удобство на собствениците на повредени уреди. 

Наскоро ремонтирах перални с различни повреди, сред тях - счупена ключалка за люк на пералня, скъсан ремък, пералня, която не се отваряше и друга с проблем в електрониката. 

Счупена ключалка на пералня - има специфични модели за различните перални машини. Сравнително чести повреди. Ключалките на люковете обикновено се чупят при неправилно отваряне на люка - когато не се изчаква достатъчно време блокировката да отключи механизма в края на програмата.

Скъсан ремък на пералня - отново моделите  биват характерни за отделните марки и модели перални.
В зависимост от повредата на пералнята ремонтът може да бъде извършен на място, в други случаи се налага първо закупуване и след това смяна на дефектиралия елемент. Ако  за ремонта на пералнята е необходим нов маншон, ремък, блокировка, ключалка, помпа, те се избират индивидуално за всяка пералня. Проблем с резервните части в магазиите може да има при по-стари модели перални или закупени секънд хенд. 

Специализиран ремонт на перални в София, извършен от инж. Станев, електроинженер с обширен практически опит, надхвърлящ три десетилетия - изберете най-оптималното решение за Вас, като се доверите на сервизен техник с коректно отношение, прецизна работа и множество технически компетенции. 

Когато името работи за теб!

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg