Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални - смяна на изгорели блокировки

17 Юли 2016г.
По време на диагностика на перални понякога се оказва, че за да бъде извършен   ремонтът, трябва да се смени блокировката, която е изгоряла. 

Така се случи и с повредена пералня Samsung. 

Нова блокировка за този модел пералня имаше по магазините за резервни части.  Подмених изгорялата блокировка с новозакупената и с това приключи ремонтът на пералнята. 

Блокировките за перални се различават по форма и големина, които се съобразяват с конкретната пералня, която се поправя. За целта е необходимо техникът да извърши две посещения - да демонтира повредената блокировка и да монтира новата, закупена по мярка за съответната пералня. 

За информация и сравнение ъплоудвам снимка на друга изгоряла блокировка, за пералня Fagor, с чийто ремонт се бях заел преди известно време.  Може да видите снимките на изгорелите блокировки тук

За интересен случай на счупена, а не изгоряла блокировка, която смених при извършване на необходимия ремонт на пералня от практиката на сервизния инженер, може да прочетете тук.

Специализиран ремонт на перални по домовете с работно време от понеделник до неделя. 

Запазете час за диагностика и ремонт на неработещата пералня в ден по избор през цялата седмица.

Когато името работи за теб!Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg