Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални и друга черна и бяла техника

6 Декември 2017г.

Ремонт на перални и друга черна и бяла техника

Ремонт на перални и друга черна и бяла техника, когато някой електроуред в дома ви се повреди или откаже да работи нормално, може да заявите на тел. 0898 371028 през цялата седмица. 

Дали пералнята бърка програмите, не изхвърля водата, не пълни вода, не може да бъде отворена, не тръгва, трака силно и какво да бъде поправено - препоръчително е да не отлагате намесата на квалифицирано техническо лице, за да се вземат адекватни мерки по извършване на ремонта. 

Инж. Станев предлага професионални ремонти не само на перални, но и на друга битова техника по домовете. Приема и по-малки уреди за ремонт на място. Високото качество на сервизните услуги и коректното отношение са допълнителен бонус, който получавате. 

Напомняме, че ж.к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение със сервизния инженер в зависимост от дневното сервизно натоварване.

Когато името работи за теб. 

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg