Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални в събота

6 Февруари 2016г.
Ремонт на перални в събота
Днес е събота, но имам две перални в списъка с адреси за диагностика и ремонт. Плюс печка и аспиратор. Съботният ден дава възможност на собственици на неработещи електроуреди да получат професионален ремонт, ако през седмицата са затрупани под лавина от ангажименти и работното време не позволява да отсъстват от служебни задължения. 

Ремонтирам перални в събота и неделя, за да улесня необходимостта от извършване на  качествен ремонт на повредените перални или друга битова техника. Предимството е, че поправките се извършват на място, като отпадат тревогите и физическите усилия по пренос и превоз на неизправните масивни, тежки и обемни перални от дома до далечен сервиз. Ако живеете на 8 етаж, дори работилницата да е срещу блока, демонтажът и разнасянето на пералнята из асансьора и етажите си е нелеко занимание. 

Едната пералня, която ще ремонтирам днес, не искала да работи нормално, отказвала да изпълнява зададените команди точно, изписвала на дисплея грешки. Към всички тези оплаквания се добавят и неспецифични шумове, които допълнително нагнетявали атмосферата у притеснените собственици.  

Процесът на диагностициране на повредата при пералните е от съществено значение за успешния ремонт. Скромно мога да добавя, че практическият опит на сервизния техник е друг фактор, който не бива да се подценява, ако търсите действително квалифициран ремонт на Вашите перални или печки. 

инж. Станев

Квалифициран ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, стъклокерамични плотове, телевизори, аспиратори, абсорбери, съдомиялни, диспозери по домовете - качествен сервиз за битова техника без почивен ден.


Защо да не препълваме пералнята, ако желаем тя да функционира нормално - може да прочетете тукСподели

Коментари

Гост 6 Февруари 2016г.
Леки ремонти, Галине! Много красив дизайн на сайта имаш. сем. Динкови
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg