Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални в събота и неделя

14 Април 2018г.
Ремонт на перални в събота и неделя
В разцъфналата по пролетно София можете да намерите квалифициран ремонт на перални в събота и неделя. Ако се случи пералнята да се повреди в някой почивен ден и трябва да намерите опитен сервизен техник за ремонт, оставам на линия. Работя от понеделник до неделя. Ремонтирам и друга бяла и черна техника по индивидуална заявка. 

Ремонтът на пералните се извършва на място, без да се налага транспорт до сервиз. Запушен филтър или помпа, изгоряла блокировка или счупена ключалка са сред най-масовите неизправности при уредите за пране, за които ме търсят главно в събота и неделя. Много често в помпата попадат детски чорапчета, банели от сутиени, монети и други механични отпадъци. Нарушава се нормалната работа на пералнята и центрофугата отказва. Проверявайте джобовете на дрехите за неочаквани изненади, преди да ги поставите за пране, за да избегнете срещи с майстори и ремонт. 

Ремонт на перални през уикенда - подайте заявка на инж. Станев. 
При необходимост от смяна на изгорял нагревател - долен или горен, отново можете да се свържете с мен. 
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg