Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални в събота и неделя

18 Юни 2016г.
Ремонт на перални в събота и неделя. 

Предлагам и извършвам коректна диагностика и качествен ремонт на перални по домовете в София - квалифицирани сервизни услуги от инж. Станев.

Ремонтирам перални и друга битова техника без почивен ден. Запазете удобно време за извършване на специализиран ремонт на повредения електроуред, като сервизния техник ще Ви посети на място в дома Ви, за да поправи неработещата пералня или печка. 

Какви повреди се обслужват сервизно от инж, Станев?

В случаи когато Вашата пералня има повреда или проблем с блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтър, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш, ремонт на повредени платки и се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага тромава процедура по демонтаж, транспорт до сервиз и обратно до дома, последващ монтаж на пералната машина, то сте попаднали на подходящото място.

Специализиран ремонт на перални от инж. Станев - добри сервизни решения от добър майстор. 

Когато името работи за теб!


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg