Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални в Лозенец, Дианабад, Студентски град

6 Юли 2017г.
Ремонт на перални в Лозенец, Дианабад, Студентски град

Ако живеете в Лозенец, Дианабад или Студентски град, а пералнята се повреди, може да намерите опитен сервизен техник на тел. 0898 371028. Инж. Станев извършва специализиран ремонт на перални по домовете, а Вие избирате деня, когато сервизът на уреда да се случи. 

При повреди на Вашата пералня  като заключен или  блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, дефектирала дренажна помпа, счупена ключалка на люк, при необходимост от почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон (гумено уплътнение), смяна на скъсан ремък, запушен филтър, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва или не включва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш, ако се налага ремонт на повредени платки и се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага дълга, досадна и тромава процедура по демонтаж, транспорт до сервиз извън дома  и обратно до дома, последващ монтаж на пералната машина, то сте попаднали на подходящото място.

Ремонт на перални по индивидуална заявка и в горещите летни дни в Лозенец, Дианабад и Студентски град от коректен техник. Направете своя разумен избор в полза на ремонтираната битова техника, без да бъдете заблуждавани относно цени, несъществуващи повреди и примамливи първоначални обещания. 

Когато името работи за теб. 


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg