Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални в Борово, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев

20 Декември 2016г.
Когато се наложи да бъде извършен ремонт на перални в Борово, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, може да се свържете с инж. Станев - дългогодишен сервизен инженер с необходимите за целта технически умения и квалификации. 

Ремонт на перални в деня през цялата седмица и в ден, който сте подбрали съобразно Вашите ангажименти, като събота и неделя са отворени за заявки и ремонти. 

В съвременното общество пералнята е битова необходимост, а не луксозна придобивка. Ако се повреди пералнята, не трупайте камари пране, а вземете нещата в свои ръце. Сред морето от майстори в София е трудно да се направи избор, ако не действате по препоръка на приятел, колега или близък. Инж. Станев, който е с утвърдено име на коректен, отговорен и способен техник, извършва професионални ремонти не само на перални, но и на други битови електроуреди - печки, фурни, плотове, аспиратори, телевизори, микровълнови, прахосмукачки, апарати за кръвно налягане...

Запазете удобен ден за професионален ремонт на неработещата пералня на място в дома. 

Когато името работи за теб!Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg