Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални в Борово, Манастирски ливади, Мотописта, Гоце Делчев

31 Март 2016г.
Ремонт на перални в Борово, Манастирски ливади, Мотописта, Гоце Делчев

Ремонт на перални по домовете през цялата седмица.

За Ваша информация инж. Станев предлага и извършва специализирани ремонти на перални машини в Борово, Манастирски ливади, Мотописта, Гоце Делчев. Ако живеете в някой от споменатите квартали, съседни като Бъкстон, Бели брези, Стрелбище, Красно село, Павлово или някой друг квартал в София, когато  пералнята в дома Ви се повреди, не отлагайте дълго преди да се свържете с опитен и вещ в сервизната дейност майстор, който да ремонтира капризната пералня. 

Според типа на повредата може да се наложи закупуване на нова част от магазинната мрежа, която да замени амортизираната. Изгорели блокировки, скъсани маншони, повредени помпи, кондензатори, четки, скъсан ремък са все елементи, които се заменят с нови в болшинството ремонти. Когато повредата позволява сервизна намеса, тя може да бъде поправена. Това обикновено са повредени платки, които могат да бъдат поправени, счупени ключалки за люк, които също позволяват ремонт, както и други повредени елементи. 

Може да разгледате голям брой авторски снимки на ремонтирани ключалки за люк на перални, поправени платки, възстановени писти на платки, ремонтирана гривна на люк на пералня (видео) и още много ремонтирани от майстора компоненти, с които съм илюстрирал публикациите в блоговете си, в които описвам различни ремонти на перални, печки, фурни, телевизори. 

Защо повреден мотор или програматор на перална машина могат да бъдат причина за неработеща пералня - прочетете тук.

Полезно е да бъдете информирани, че квалифициран ремонт на перални по домовете може да бъде извършен и в почивни дни, ако сте запазили час и сервизния график на майстора позволява - обикновено в събота и неделя поръчките за ремонт на перални са най-многобройни, но не е невъзможно да бъдете сервизно обслужени, особено на ангажиралите час за ремонт на перални по-рано. 

Един телефонен номер за връзка с инж. Станев: тел. 0898 371028

Заповядайте и в моята Фейсбук страница. 

Когато името работи за теб!

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg