Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални в Борово, Бъкстон, Павлово

4 Февруари 2016г.
Инж. Станев извършва ремонт на перални в Борово, Бъкстон, Павлово. Ако живеете в някой от споменатите квартали, или съседни на тях, в случай на неработеща пералня може да се свържете с компетентен техник, който да извърши необходимата поправка на повредената пералня. В зависимост от дефекта може да се наложи закупуване на нова част, която да замени износената. Когато повредата позволява, тя може да бъде ремонтирана на място. 

Например счупена ключалка за люк на пералня може да бъде поправена, но понякога това е невъзможно, независимо от техническата сръчност и опит, което води до необходимост от закупуване на нова ключалка. Публикувал съм доста снимки на поправени от мен ключалки за люк на перални, ако имате време може да надзърнете в другите блогове, а линковете са посочени в тази страница. В тях може да прочетете голям брой публикации за други ремонти на битова техника - печки, фурни, микровълнови, аспиратори, телевизори, диспозери, а не само за ремонтирани перални и повреди, свързани с тях. Множество авторски снимки допълват и илюстрират разказите за сервизната дейност на майстора. 

Ремонт на перални по домовете може да бъде извършен и в почивни дни, ако сте запазили час и сервизния график на майстора позволява - обикновено в събота и неделя поръчките за ремонт на перални са най-многобройни, но не е невъзможно да бъдете сервизно обслужени. 

За контакт с инж. Станев: тел. 0898 371028
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg