Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на перални, аспиратори, печки и друга битова техника покрай Бъдни вечер и Коледа

18 Декември 2017г.
С приближаването на Бъдни вечер и Коледа ангажиментите ми на сервизен техник, който ремонтира перални, аспиратори, печки и друга битова техника не намаляват. В списъка ми преобладават ремонти на печки, фурни, плотове и перални, които традиционно са най-много. Последните няколко дни засилиха и търсенето на майстор за ремонт на неработещи телевизори, дори и към настоящия момент имам захранващ блок на телевизор на работния плот. 

Смяна на ремък, поправка на счупена ключалка на пералня Fagor, смяна на четки на електродвигател, повреден термодатчик, помпа с дамски чорап, спешно отваряне на блокирали перални - това са малка част от пералните, които съм ремонтирал през отминалата седмица. Ремонтирам перални по домовете, като приемам поръчки за сервизно обслужване и в събота и неделя, а към професионалните умения добавям коректно отношение и качество на изпълнението. 

Квалифициран ремонт на черна и бяла техника в София покрай празничните дни можете да заявите на инж. Станев, дългогодишен сервизен инженер, с опит и практика, надхвърлящи три десетилетия. Минусовите зимни температури не са пречка ремонтите да бъдат извършени качествено и в кратък срок. 

Следете новините за работния график покрай Бъдни вечер и Коледа и във Фейсбук страницата на инж. Станев.

С пожелание на светли и спокойни празнични дни.

Когато името работи за теб.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg