Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонт на гривна за люк на пералня

26 Юли 2017г.
Преди време младо семейство ме потърси с оплакване, че пералнята в дома им не работи.  Уредът им беше необходима ежедневно, тъй като имаха малки деца и живееха с майката на жената. Именно честата употреба на пералнята бе в основата на повредата, защото възрастната дама, която се занимавала с домакинската работа,  си призна, че не виждала много добре и боравела по-грубичко с техниката понякога.

Когато отидох, за да извърша ремонт на пералнята, повредата беше счупена гривна на люка. Пералнята бе Siltal, която не се произвежда от доста време. Из софийските магазини за резервни части  вероятността да се намери такъв модел клонеше към нула. Наложи се  да ремонтирам гривната на люка, което  спести разходи на собствениците за закупуване на нова пералня поне за още известно време.

След време ремонтирах микровълнова и кафемашина на семейството, а  възрастната дама ми донесе и апарат за кръвно, който не мереше точно. 

Ремонт на перални по домовете в София - качествени сервизни услуги от опитен техник. Инж. Станев поправя битова техника и електроника от понеделник до неделя. 

Когато името работи за теб. 


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg