Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонти на перални с повреден термодатчик и неработеща центрофуга в края на май

29 Май 2017г.
Ремонти на перални, а телефонът не спира да звъни със запитвания за други ремонти в дома в края на май. 

Приятно майско време в очакване на обещаното спиране на дъжда и повишаването на температурите. Лятото е на прага и скоро слънцето ще заблести по-интензивно. Работата ми на майстор, който ремонтира перални и дръга битова техника не се влияе от атмосферни условия и сезон. 

Пералните, които ремонтирах в този ден, имаха с повреден термодатчик и неработеща центрофуга.  Температурният датчик беше сменен, защото в противен случай се нарушава нормалното функциониране на пералнята. При другата пералня проблемът идваше от помпата. 

След приключване на ремонтите на неработещите перални, бързам да се върна в Борово, защото ще донесат прахосмукачка, тостер и апарат за кръвно налягане за ремонт.

Опитен сервизен техник, който може да ремонтира неизправна техника в дома Ви през цялата седмица – запазете удобен час на посочения телефон за коректна диагностика и професионален сервиз с посещение на адрес. 

Когато името работи за теб!
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg