Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Ремонтирайте качествено неработещата пералня в дома - заявки на тел. 0898 371028

8 Октомври 2016г.
Ремонтирайте качествено неработещата пералня в дома - заявки на тел. 0898 371028
Ремонтирайте качествено неработещата пералня в ден, който съответства на натовареността на седмичната Ви програма, като заявите удобен ден за посещение, диагностика и ремонт в дома. Може да се свържете с инж. Станев, който притежава богат сервизен опит с различни неизправни уреди за дома или персонална грижа и не се ограничава само до ремонт на перални. Събота и неделя са на разположение на тези, които желаят да бъде ремонтирана повредената пералня без да се нарушават ангажиментите им през делничните дни. 

Специализиран ремонт на перални в София - професионализъм, опит, коректност, в добавка към отговорното отношение на инж. Станев към всеки индивидуален сервизен случай. 

Извършвам професионален ремонт на перални и други електроуреди в ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, като в зависимост от натоварването е възможно да поема адреси и в по-крайни квартали. Работя сам, разчитам единствено на труда на двете си ръце, не изпращам никого от свое име и не е възможно да приема поръчки в отдалечени квартали, защото това ще сведе възможността за посещение и ремонт в домовете наполовина. 

Не отлагайте ремонта на пералнята, която не работи нормално, за да не се задълбочи повредата и да се стигне до много по-скъпи ремонти и до бракуване на уреда в последствие. Следете за нехарактерни шумове, които издава пералнята, докато е в режим на работа, за да бъде поправена навреме. 

Ремонт на перални в дома от инж. Станев от понеделник до неделя - кажете "Да" на качествения ремонт от доказан професионалист в сферата на сервизните услуги. 

За заявки: тел. 0898 371028

Когато името работи за теб!

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg