Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

"Помощ, майсторе! Пералнята не върти."

13 Декември 2016г.
"Помощ, майсторе! Пералнята не върти. " - изплака по телефона човек, на когото преди време ремонтирах керамичен плот и диспозер.  Живееше близо до Борово и можах да реагирах веднага, въпреки че беше неделя привечер и бях приключил с ремонтите за деня. 

На място констатирах повредата на пералнята и на ход беше самият ремонт. 

Ремонтът на пералнята се оказа нелека и дълга задача. Трябваше да се разглоби  електромотора й, да се  почисти  колектора  и накрая последва   смяна на четките на електромотора, но на следващия ден, след като точния модел бяха закупени от магазин за резервни части в центъра на София, където съм редовен клиент и се снабдявам с необходимото за извършване на ремонти на различна битова техника (печки, фурни, микровълнови, аспиратори, телевизори, плотове, диспозери, съдомиялни, абсорбери). 

Пералнята тръгна след извършения от мен ремонт и собствениците й се радваха, че им се размина закупуването на нов електроуред току преди коледните и новогодишните празници, когато всеки лев за домакинството е от значение. 

Когато името работи за теб!Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg