Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

"Пералнята тракаше, тракаше и спря. Може ли спешно да се ремонтира?"

18 Февруари 2017г.
В събота сутринта телефонът ми звъни почти непрекъснато малко след 9 часа. Питат ме за възможността да отида днес на адрес за диагностика и ремонт не само на перални, но и на печки, аспиратор и микровънова. Съботният график с ремонти е готов от вчера, а аз не мога да разтегля часовете до безкрайност, за да приема нови ремонти. 

Не липсват обяснения като: "Пералнята отдавна тракаше, но днес спря да работи, а ми е спешно необходима за прането". Не мога да реагирам на момента, защото имам три адреса, които не мога да отклоня, за да се заема с пералня, която отдавна е давала индикации, че има проблем. Вземайте мерки при първи появи на  признаци, които посочват, че има нещо нередно, когато пералнята работи - необичайни шумове или тракания, странни миризми, например на изгоряла гума. Така един по-скъп ремонт на по-голяма повреда може да бъде спестен. 

Ремонти на перални в почивните дни  са най-търсените заявки за сервиз и обикновено денят ми е плътно ангажиран със задачи. Не липсват и поръчки за ремонт на печки и фурни, както и по-малки уреди - прахосмукачките обикновено са хит в събота и неделя. А майсторът като семеен мъж има още задължения, които са в дома - знаете - няма как.

Когато името работи за теб! Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg