Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Пералнята не изхвърля водата - помпата може да бъде причина за подобен ремонт

21 Март 2016г.
Пералнята не изхвърля водата - помпата може да бъде причина за подобен ремонт
Практиката ми на майстор е показала, че при ремонтите на перални машини помпите се оказват виновни за голям брой повреди. Износването на помпата води до невъзможност пералнята да изхвърля водата при работен режим. С други думи неизправна помпа може да бъде причина за неработеща центрофуга на пералните. 

Помпите са различни за различните модели и марки перални и да се закупи нова помпа първото условие е да се демонтира старата и по нейн образец да се избере подходяща помпа, след което да бъде монтирана. 

Помпата на пералнята съдейства за изхвърлянето на водата при отделните програми. Не е възможно с повредена помпа да се осъществи нормален работен режим. При някои модели перални тя служи за циркулация на водата по време на пране, макар подобни модели да са ограничени на брой  и това правило касае главно по-стари немски перални. 

Снимки на помпи на перални може да видите тук

Кратко видео как извърших проверка на износена помпа за пералня Канди преди да бъде извършен ремонт може да видите тук

Друго видео с износена помпа на пералня преди ремонта може да изгледате тук.

Професионален ремонт на перални в София без почивен ден. 

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.


Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони - на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

инж. Станев

Когато името работи за теб!
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg