Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Неочакван ремонт на пералня с прекъснати кабели към датчика за температура

1 Август 2016г.

С неочакван ремонт на пералня посрещнах август - мои близки ме потърсиха в понеделник рано, за да диагностицирам повредата и да преценя дали ремонтът си заслужава. Живеят наблизо, но дойдоха да ме вземат с техен транспорт, за да не объркат графика ми с ремонти за деня.

На място установих, че пералнята имаше прекъснати кабели към  датчика за температура. Преди известо време се бях сблъсквал със сходна неизправност и ремонтирах пералнята на момента, като възстанових кабелните връзки на датчика. Пералнята тръгна съвсем нормално, изпихме по едно бързо кафе в очакване да свърши кратката програма, на която я бяха пуснали, за да се уверим още веднъж, че всичко с нея е ОК.  Близките ми не скриха задоволството не само от бързия ремонт на пералнята, но и от неочаквания повод за кратка среща, който приключи с уговорка за нова такава, ала в извънработното време на сервизния техник.

Ремонт на перални в София и през горещите августовски дни.

Ремонтът на пералните се извършва на място в дома Ви по предварително заявен индивидуален график за диагностика и ремонт в удобен ден, като събота и неделя са отлична възможност за тези от Вас, които работят от 9 до 6 през делничните дни. Ако се погрижите за добрата техническа кондиция на Вашите електроуреди (без значение перални, плотове, фурни, аспиратори или други), те ще се отплатят с  дългогодишна вярна служба в домакинството.

Когато името работи за теб!Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg