Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Майстор за ремонт на пералня с повредена центрофуга

21 Януари 2018г.

Майстор за ремонт на пералня с повредена центрофуга

Ремонтирах телевизор преди време на семейството, което ме потърси, за да извърша ремонт на пералнята, която не работела добре. Помня, че живееха в жк Бели брези, затова още същия ден, без да губя време, тръгнах към дома им. На вратата ме посрещна стопанинът, придружен от дружелюбно кученце, което подскачаше в коридора. 

Заех се с диагностика на пералнята, а мини йоркито въртеше опашчица до мен. Установих повредата бързо - имам достатъчно дълъг опит като техник и се ориентирам бързо в сервизните ситуации, а и умея да ценя времето на хората. Проблемът с центрофугата идваше от помпата, в която се бяха събрали конци, мъхчета, а също и една монета кротуваше на скрито място. След почистването на помпата пералнята беше пусната за проверка и се оказа, че работи съвсем според очакванията - с една дума - идеално. Човекът беше доволен, че ремонтът стана за кратко време, не му струваше скъпо, а най-вече, че пералнята работеше. Покрай радостния лай на йоркито стиснахме ръце за довиждане и се разделихме. 

Тръгнах към жк Борово, защото в съседния блок ме чакаха за ремонт на фурна. 

Специализирани ремонти на черна и бяла техника от инж. Станев от понеделник до неделя. Заявете ремонт в дома от разбиращ майстор

Когато името работи за теб.
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg