Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Как майсторът възстанови писта на захранващ куплунг на пералня

1 Март 2017г.
В един пролетен ден отивах на адрес, за да ремонтирам пералня, която нямала признаци на живот - това разказаха собствениците, когато се свързаха с мен. Денят беше приятен и повървях пеша от Борово до Бъкстон, въпреки чантата, която тежеше. 

Вече бях в дома на младото семейство, когато започнах ремонта по пералнята. Замерих входящите напрежения, проверих кабелите, филтъра - всичко по пералнята до платката за управление бе както трябва. 

Извадих платката на пералнята и веднага успях да видя как  една от пистите на захранващия куплунг е нагоряла. След като я очистих я много внимателно, забелязах, че е напълно прекъсната.  Включих поялника и възстанових пистата успешно. Платката беше поставена на мястото й, сглобих пералнята и тя тръгна нормално. Точна майсторска десница и знания, натрупани в продължение на много години сервизен стаж, допринесоха за ремонта на пералнята  и възможността да бъде използвана още време от семейството с две малки деца. 

Ремонт на перални може да поръчате на инж. Станев на посочения телефонен номер. 

Когато името работи за теб!

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg