Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Защо пералнята бърка програмите и не работи нормално?

15 Януари 2017г.
Защо пералнята бърка програмите и не работи нормално?
Получих поръчка за ремонт на пералня, която бърка програмите и не работи нормално. 

Възможна причина може да е повреденият програматор. 

Програматорът на пералнята е електромеханичен уред, който управлява работата й в различните работни режими. Моделите и вариантите на програматорите са многобройни и те са различни за отделните перални. Различават се не само по начин на задвижване, размери и брой на дисковете, но и по брой на управляващите контактни двойки. Някои модели програматори са разглобяеми и позволяват извършането на ремонт, но само при положение, че има резервни части. Добре е да се знае, че резервни части и програматори не се произвеждат отдавна. Заменени са от еднодискови селектори и потенциометри. Те също имат диск, фиксиращ на съответния брой позиции, отговарящи на програмите и това създава впечатлението, че се работи с електромеханичен програматор.

Ако се повреди програматор на пералня, започва безкрайно търсене на нов или втора употреба програматор, като най-често изходът е инвестиране в покупката на нова пералня за дома.

Специализиран ремонт на перални в дома от инж. Станев.

Разумен и интелигентен избор, обоснован на базата на богат практически стаж, подходящо образование, техническа сръчност, реалистична преценка на сервизния проблем, адекватни своевременни действия за елиминиране на повредата, довела до невъзможност за употреба нна пералнята, коректност и надеждност. 

Снимки от ремонти на перални вижте тук

Когато името работи за теб!


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg