Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Великденски ремонти на перални, печки, фурни

12 Април 2017г.
Великденските ремонти на перални, печки, фурни са в горещата си фаза. През изминалите дни телефонът ми не смогва да поеме обаждания със запитвания и заявки за ремонти, като печките, които се нуждаят от сервиз, имат превес над пералните. Тази тенденция е валидна покрай коледните и великденските празници, когато фурни и плотове трябва да бъдат в изрядно състояние, за да се изпекат добре баници, пити и козунаци, които са неразделна част от трапезата на българина. 

Сервизният график на инж. Станев е почти запълнен за няколко дни напред, а в списъка влизат основно повредени перални и готварски печки. Сменям основно помпи, четки и ключалки при пералните, а при фурните - изгорели реотани или ключове, като това са най-масовите неизправности.  

Професионален ремонт на перални, печки и друга битова техника може да заявите на телефона за контакт със сервизния техник

Пожелавам светли празнични дни.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg