Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.

Контакт с инж. Станев

Къде да намеря добър майстор за ремонт

За контакт с инж. Станев: тел. 0898 371028

гр. София

Когато името работи за теб!


Професионална визитка на инж. Станев

Електроинженер (ТУ-Варна, специалност ЕСЕО-ВТ) с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете, без почивен ден в удобно за Вас време.ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, Дианабад, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.

Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони - на посочения тел. 0898 371028, тъй като в кратък анонс е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

Сайтове и блогове на инж. Станев, в които може да прочетете статии за различни ремонти на битова техника. 
Къде да намеря добър майстор за ремонт

Ремонт на перални по домовете 

Смяна на износена помпа на пералня

Ремонт на битова техника от понеделник до неделя

Ремонт на битова техника от понеделник до неделя.
Отличен техник, за да имате работещи електроуреди в дома си. 
Инж. Станев ремонтира перални, печки, фурни, телевизори, аспиратори, диспозери, микровълнови, съдомиялни, сушилни, стклокерамични плотове по индивидуална сервизна заявка. Обадете се на посочения телефон, за да бъде повредата диагностицирана и да бъде изпълнено най-оптималното сервизно решение. 

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg