Професионален ремонт на перални по домовете в София и опитен техник за ремонт на пералнята, когато не работи, не включва, не отваря, не центрофугира.
Сподели

Блог за ремонт на перални

Ремонт на пералня с износени четки на електромотора в съботна София
През отминалия юлски уикенд ме потърсиха, за да извършва ремонт на пералня,. Диагностиката показа, че  уредът за пране имаше износени четки на електромотора. Адресът беше в Манастирски ливади и успях да ги вместя в съботния график, който е доста натоварен. 
Малко информация от кухнята на майстора за любознателните: Четките  на електромотора на пералнята осъществяват връзката между неподвижните и подвижни намотки на електромотора. Когато четките се изтъркат, електромоторът на пералнята спира да работи. Като резултат те трябва  да се сменят с нови, за да може пералнята отново да функционира според очакванията. За различните модели перални четките са с различни размери, което налага точната преценка на техника по време на диагностиката, преди да бъдат закупени новите. Разглобената четка се състои от пружинка, извод и графит.

Професионален ремонт на перални в София от инж. Станев. Запазете удобен ден за ремонт на пералнята в дома Ви през цялата седмица, включително събота и неделя.

Ремонт на перални и печки в неделя
Ремонт на перални и печки в неделя

За Ваше удобство можете да подадете заявка за сервиз на неработещи перални и печки дори в празнични или почивни дни като събота и неделя.

Ако пералнята блокира и не е възможно да се отключи, можете да се свържете с инж. Станев на тел. 0898 371028, като се доберите на богатия му опит, който се простира в повече от три десетилетия.  

Предлага се сервизно обслужване и на други повреди при уредите за пране - ако пералнята не изхвърля водата, не тръгва, не връти или има нужда от смяна на някоя дефектирала част, използвайте посочения номер за контакт с добър майстор.Приемат се заявки за ремонт и на друга повредена битова техника по домовете в южните и централни райони на град София. Ремонт на пералня със счупена гривна на люка и повредена ключалка
Ремонт на перални в дома
Ремонт на пералня със счупена гривна на люка и повредена ключалка
При посещение за ремонт на пералня се оказа, че има счупване на гривната на люка, а и ключалката беше повредена. След като демонтирах люка, се заех с поправката. Инструментите, които имам, помогнаха в това начинание, защото и най-добрият техник не би могъл да довърши започнатото, ако няма необходимите за сервизната задача материали. Поради това взех вкъщи люка и след известно време беше готов за монтаж обратно на пералнята. 

Уредът тръгна съвсем нормално при поставянето му на първоначалната позиция, както и се очкваше да се получи след приключване на сервизната манипулация от страна на майстора. 


Уредът за пране вече беше с поправен люк и ключалка. Ремонтирам и други повреди при пералните. Приемам заявки за сервиз на битова техника и електроника, в почивните дни работя включително. 


Спешно отварям блокирали и заключени перални
Спешно отварям блокирали и заключени перални. Работя в почивните дни. 


Ремонтирам перални с всевъзможни повреди в дома на собствениците им. Ако пералнята не отвори, след като е приключила с програмата и мокрте дрехи са останали блокирали вътре, можете да се свържете с добър майстор, който предлага сервизни услуги в събота и неделя включително. Натрупаният опит през годините на трудовата ми практика ме е научил да реагирам бързо и да предлагам качествена ремонтна дейност, което мотивира ползвалите веднъж моите услуги да се свързват с мен отново в случай на необходимост от техническо съдействие.  


Не оставяйте дрехите да мухлясат в пералнята, а потърсете действително квалифициран техник, който да отключи пералнята и да ремонтира неизправността, довела до проблема. 

Ремонт на перални от инж. Станев - качество и коректност на място в дома. Приемат се поръчки за ремонт на друга битова техника през цялата седмица. 


Качествен ремонт на перални и друга бяла техника
Качеството, което търсите при извършване на ремонт на перални и друга бяла техника, се намира съвсем близо до Вас, ако сте сред живеещите в София. На тел. 0898 371028 можете да заявите професионален ремонт на повредената пералня, като не се налага да излизате от вкъщи, за да се случи това. В събота и неделя също можете да се възползвате от сервизните умения на инж. Станев и да запазите удобен час за диагностика и ремонт на неработещия уред за пране в дома си. 

Ако пералнята създава проблеми и не работи добре, не тръгва, не плакне, не изхвърля водата, не отключва или не заключва, има скъсан маншон или ремък за смяна, счупени амортисьори, четки с износен графит, не е нужно да отлагате ремонта - опитен техник очаква обажданията Ви в рамките на работното време дори в почивните дни. 

Ако търсите майстор за ремонт на стъклокерамичен плот или смяна на изгорял нагревател на фурна, защото не пече отгоре, на същия телефонен номер подайте заявките за ремонт. Ако имате повреден блендер или други малки уреди, можете да ги донесете в Борово. 
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg